KLIK SINI!!!

Wednesday, June 1, 2011

SHOWDOWN 2011 {TOP 8}

Dengan Tema New Kids On The Block minggu ni...hanya tinggal 8 kumpulan lagi yang bertarung...kepada sesiapa yang ketinggalan LIVE dekat 8TV RABU 9.30 Malam boleh tonton ulangan next tuesday 11.45 Malam

Malam ni...Persembahan dimulakan dengan STEPHOLIC...

Anda dah UNDI?? jika suka undi ye...dari kuching tu...

Taraaa...HMC PHLOW....group kesukaaan zu...suka sangat...jadi of course la i dah undi ye...kumpulan ni pernah masuk dah showdown sebelum ni...jadi banyak pengalaman la kan nak pikat hati juri..

ROKUSTEPS...group dari Kuala Lumpur...kira bertuah group ni masih boleh bertahan sampai TOP 8..
Tak sangka la kan..Maple kata " I love the opening" yup...thats right...

BOUNCE STEPPERZ...dengan lagu Larger Than Life...BSB...hehehe....baju sedondon GOLD..
sumber: SINI

Satu-satunya kumpulan gurls....PANIC....cayalah...leh sampai TOP 8....HOT!! HOT!!

BLAZIN SQUAD...kumpulan ni pernah masuk showdown dulu...tapi eliminated masa dekat meltdown...
"Penggunaan stage bagus...ada peningkatan minggu ni "- JOE


FORCE 136...nampaknya kostum malam ni...ala-ala picnic gitu,bersantai jee....group ni...memang unik sikit bagi zu...sebab ada kekuatan dari segi teknik tarian...tapi tak tau leh kekal lama...
"jangan malu Bro...stage ni korang punya" - JOE


ELECOLDXHOT...adalah crew yang paling zu suka...gilerrr punya suka tengok tarian diorang...kenapa la...group ni selalu last dia buat performance!!!! SUKAAAAA!!! Best Performance Toninght....bagi zu la...
Maple pun suka...SUPERB!! 

BATTLE
3 MINUTE 
STEPHOLIC VS BLAZIN SQUAD
FORCE 136 VS ROKUSTEPS

STEPHOLIC----BYE...bye...nnti cuba next showdown ye...



1 comments:

Redbloodsnow said...

nak undi group yg paling ensem lah..miahahahahaha **gelak setan** hahaha./.