KLIK SINI!!!

Saturday, June 18, 2011

Ada Komen tentang Gambar ni??


Gambar ni zu dapat dari Facebook ye...dari SINI
Cuba perhatikan gambar atas...apa komen anda ye??
Nama orang yang kaki di bulatkan tu ialah Nga Ko Ming { YB DAP }

Setakat ni...dah ada 228 comment sal gambar ni...wah...makin hangat ye...



8 comments:

wanUSJ said...

Isk, isk, isk.. Bikin panas!

inspirasicyber said...

Memang biadap la...masuk umah org islam x buka kasut..jgn buat macam umah sendiri

HARITH ISKANDAR said...

salah kita juga memberi kuasa pada yang bukan berhak dan salah kita juga tidak mau menegur pada tempat yang betul.

Faris Farhad said...

sungguh kurang ajaq..

lipan lapa said...

aiyaa YB lu tarak pigi sekolah ka, bustard punyer yb

Redbloodsnow said...

kuang hajar arr. tak leh ke dia tanggalkan kasut tu.,..cam lakhanat je!

zuneta said...

wah...panas2!!! Dekat FB pun orang bertekak sal ni...Dia tak nmpak ke orang lain leh je buka kasut...dia tak leh...ada berlian kut lam kasut...takut org curi..

Anonymous said...

nampak sangat super impose. Cuba copy gambar paste kat photoscape dan zoom. pixel tak sepadan pun. orang kureng boleh tipu la bro...apa pun tahniah sebab berjaya sebarkan fitnah..