KLIK SINI!!!

Wednesday, June 29, 2011

Bila Remaja Perempuan Terlalu Minat KPOP

KENAPA??? KENAPA???
Remaja Perempuan terlalu fanatik dengan KPOP BAND??
Jika tanya zu tentang KPOP atau siapa artis korea...sorang pun zu tak kenal...ZERO!!!
Tapi Lagu dia ada yang zu suka dengar...
Jadi di sebabkan entry kali ni..adalah pergaduhan { bergaduh lagi ke?} antara zu dan tok wan sourblock
Tok Wan ni memang la..suka menyusahkan cucu tau...
Jadi rasa macam exam besar lak nak buat entry ni...
Jadi disebabkan adik zu...PEMINAT fanatik KPOP...jadi memudahkan zu menyelami hati remaja perempuan yang minat KPOP....


Kenapa Remaja Perempuan MINAT habis??

1. FAKTOR LUARAN & PENAMPILAN

1st benda yang adik zu bagitau...HENSEM...ye ke dik hensem?? zu tengok muka licin, jambu je...yang tu memang tak leh sangkal la, muka diorang memang licin, lau nak cari berparut dekat muka, amat susah la...!! Gaya Rambut mereka sangat UNIK, jarang dapat dilihat Malaysia...tambah-tambah kaum ADAM disini...jika lihat bila diorang mempunyai rambut panjang, still nampak macho dan cool....tapi bagi zu, jika di malaysia...seriussss...tak suka lelaki berambut panjang ala-ala korea...nampak serabut semacam!!! Dan majoriti KPOP band mempunyai ketinggian yang hampir sama lebih kurang 180cm!!!! hehe...kemetotnya rasa diri zu ni...hahaha...

2. TARIAN YANG MENGAGUMKAN

Yang ni zu sokong, 100% sokong...kenapa?? lau pun zu ZERO tentang KPOP ni...tapi tak bermakna zu tak tengok Music Video diorang....Sebab tu la zu suka tengok SHOWDOWN 2011...ni apa kaitan dengan SHOWDOWN lak?? ye la...lebih kurang macam tu la tarian diorang, cuma tuk showdown, diorang hanya penari bukan penyanyi...Tapi KPOP, mereka rangkul kedua-duanya sekali....!! Dari segi coordination, koreografi dan kerjasama yang dapat dilihat...dalam kumpulan tersebut!!



3. MUSIC VIDEO YANG MANTAP!!!

Haha...mantap habis MV dia...serius....jarang nak tengok artis malaysia buat macam tu...leh tengok la kemunculan Gula-Gula dan 24:7, MV diorang kurang la sikit...mungkin baru nak mencuba...jom kita layan MV dekat bawah ni...dan anda akan faham apa yang zu maksudkan...


credit :  
google

* wah...akhirnya tersahut juga cabaran dari sourblock mengenai isu " kenapa remaja perempuan minat KPOP"...jika anda ingin baca pandangan pak cik yang ada 6 pacs {kononnya } si hensem dan maskulin { kononnya} haha...tentang remaja lelaki pula...sila lawat ke blog dia ye.....SINI>>>

Sebab Lelaki Suka KPopDrama




5 comments:

niena shopping2u said...

sapa nak promosi blog http://www.my-shopping2u.com/2011/06/promosi-blog-1.html

zuneta said...

ooo...zu terjah ni...mekasih singgah sini...

soooooour said...

wait seminit...wait seminit...otw ni...

zuneta said...

ye...ye...faham dah...

Oh!Belog said...

memang ramai yang gilakan Kpop sekarang ni..


-----------------------
nak ajak join ohbelog.com, komuniti blogger terbaru Malaysia..
daftar dan dapatkan traffik free..
http://ohbelog.com/