KLIK SINI!!!

Wednesday, June 29, 2011

Kucing Terbiar perlu perhatian ANDA!!!


Siapa dekat sini peminat kucing...sayang kucing?? 
Zu ada jumpa dua blog yang berkaitan dengan kucing terbiar...

 Blog atas ni berkaitan kucing terbiar, rescue...dan banyak aktiviti yang dilakukan untuk menyelamatkan kucing yang terbiar dan terseksa di jalanan, segala aktiviti mereka akan update dalam blog tersebut...mereka amat memerlukan volunteer bagi perkara berikut :


Rescuer = mereka yang menemui, menyelamat dan melaporkan kepada kami.
Fosterer = penjaga sementara.
Adopter = penjaga baru.
Volunteer KTAJ = sukarelawan (untuk program pemandulan, bantuan transporation etc)


Maklumat lanjut boleh lawat BLOG mereka...SINI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Blog kedua...adalah Kucing Terbiar Dot Com...sama juga objektif penubuhan blog macam blog di atas...

comel tak kucing ni pakai baju??
Ada banyak lagi gambar kucing...Kucing Terbiar jadikan teman....
Kucing-kucing yang zu ada sekarang ni pun, hasil zu kutip je...
Sayang kucing....

credit pic :

2 comments:

Redbloodsnow said...

zie kan yunk. kesian tgk stray dog n cats taw. kalau kaya cam nakkkk aje perihara dorg (for cats je la since dog haram..heh)

zuneta said...

mmg la lau kaya, mmg nak jaga semua, tapi lau nak sekatkan pembiakan diorang, neutered @ spayed adalah terbaik zie...kucing akan lebih sihat dan usia dia lagi panjang dari kucing yg tak di mandulkan...