KLIK SINI!!!

Sunday, May 1, 2011

Cinta Si Bunga Tembam TV3


credit pic: google

Zu tengah layan cerita slot cerekarama TV3...Cinta Si Bunga Tembam...
Tembam...hehe...jalan ceritanya memang sedih jika berada di tempat Bunga... 
Kurus ke..Gemuk ke...Tembam ke...pendek ke...rendah ke...kita mesti ingat yang mereka juga ada perasaan macam manusia biasa...YEEE...manusia biasa!!! jangan nak jatuhkan maruah orang lain....anda pilih bunga rose atau bunga tahi ayam??? 

* wow...ramai juga yang mencari lagu dalam drama cinta si bunga tembam ni....lagu tema dia lagu stacy...tapi yang ada love you..love you tu masih ramai tercari-cari siapa yang nyanyi...tambah-tambah dekat facebook pelakon lelaki dia, ramai yang tanya!!!...


12 comments:

Puteri Nur IzzEdah said...

suka sangat2 cerita nih...ehehe...

Anonymous said...

hai..
tau tak lgu ape yg jd lgu tema cite tu td?
sweet la lgu tu..
spe2 tau tjuknye tlg bgtau ye..:)

Anonymous said...

ya la..mmg best la lagu tu..nak tau juga eh apa tjuk lagu tu..

Anonymous said...

ya la..mmg best la lagu tu..nak tau juga eh apa tjuk lagu tu..

Anonymous said...

ya la..mmg best la lagu tu..nak tau juga eh apa tjuk lagu tu..

Speechless... said...

tulaa..tgh cari jugalagu tuee..lallallalaaa..i luv...bestt kn..tahu takkk lagu apa tuee..sudah in luvngn itu lagu.hihihi

zuneta said...

banyak yang duk tercari-cari lagu ni dekat FB ungku ismail..hehe...tanya pelakon dia sendiri...tau la kot...hehe

Anonymous said...

tjk lagu 2 cerah-stacy kn??

zuneta said...

tak...ada lagi satu lagu...yg lirik dia ada love you, love you tu...stacy tu lagu tema...

zuneta said...

lagu tersebut dah jumpa...sila rujuk sini

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/05/video-lagu-dalam-drama-cinta-si-bunga.html

enjoy

GrahNadzirah said...

suke sangat citer nih.... nway.. apa tajuk lagu 1 tu lagi ek?? masa dia frust tuh... yang ada sebut bahagia2... tau muzik jer.. tp xtau tajuk plak.. kalau tau, bagitau k.. hehe

Anonymous said...

agaklah..really2 wanna noe tajuk tat song..sis n bros' please tlong ler carik2kan yeah...