KLIK SINI!!!

Saturday, May 28, 2011

{ VIDEO} Music Video Ghairah Prema Yin & Shah Jaszle

video premayin shah jaszle
video premayin shah jaszle

Korang tengok la gambar atas ni...rasa leh bayangkan dah kut...huhu..nampaknya dah makin bebas dunia artis kita ni...nak pakai dedah ke...berkemban ke...nak buat aksi macam-macam pun...dah tak de halangan lagi...Penyanyi ni namanya Prema Yin...muzik video yang macam ntah apa-apa ni...di arahkan oleh Gambit Saifullah....kenal tak Gambit?? zu panggil gambir je...memang tak suka sangat kemunculan dia dalam dunia hiburan....lau anda rasa video ni bagus...terpulang...tapi bagi zu...menyakitkan mata je!!!

Nak tengok muzik video ??

Shah Jazle...huhu..kenapa?? kenapa?? ni yang rasa meluat nak tengok asmara ni...zu ni...lau ada je artis buat hal...dari zu suka...leh jadi tak suka tau...!!! Meluat betul tengok Prema Yin menari-nari dekat dapur tu...siap baring-baring lagi...oooo..mungkin dia nak mop lantai kut....!!! hampeh betul video ni....ni nak salahkan sapa ni?? PENGARAH ke?? budaya mat saleh yang jadi ikutan!!! lagu tak sedap mana pun...



4 comments:

Redbloodsnow said...

mender entah pengarah VC tu.,..hemprhh.

kakyong said...

huhuuu... apa nak dikata.. dah pesan pilih2 sikit job tu dek.. kan dah kena...!!! :p

yg salah kita kena tegur, tp x sure nape abg nara nak besar2 kan isu ni & ajak kutuk2.. baik buat cam budiey.com, x buat n3 buruk2 artis pun... ;)

buleh jer contact direct artis tu & beri nasihat yg sebaiknya..

the fact is damaged has been done.

sekadar my 2 cent..

zuneta said...

zie :pengarah tu terlalu moden pemikirannya...

kak yong : ye kak yong...zu setuju dgn kak yong...ada jgk segelintir yg comment ttg abg nara ni...hehe...zu cuma share je...haha

kakyong said...

zu,
lebih baik tak share... sbb bila share kita seolah ajak org sama2 mengutuk.. ;)