KLIK SINI!!!

Tuesday, May 10, 2011

Inspirasi Foto Pernikahan!!

creative wedding art avant-garde trash the dress 4

Berani atau tidak anda berada dalam situasi di atas ni??? 
Ni la pre-wedding photoshoot...gambar di atas di ambil oleh seorang jurugambar John Micheal dengan tema 
" trash the dress"
Harga dress yang sememangnya mahal...!!! Ada ke patut?? Tak pasal-pasal terbakar diri...jadi si bakal suami...kahwin ngan abu je la kut?? Pelik-pelik!!! Zu memang sah-sah penakut dan tak berani...zu suruh je jurugambar tu pakai gaun tu...kita bako je...bako je dia dulu...!! 

Ni lagi satu...ermm...ni tak kira bahaya lagi la berbanding dekat atas tadi...still boleh lari kan kalau kereta api datang??...kuat ke lari tu??? haha...mungkin la...jatuh cinta masa atas kereta api kut...jadi dapat ilham macam ni...memandai je zu ni...

Mari kita hayati gambar di bawah...yang mana anda berkenan?? semua ni " trash the dress"
creative wedding art avant-garde trash the dress 1

creative wedding art avant-garde trash the dress 9

creative wedding art avant-garde trash the dress 3

creative wedding art avant-garde trash the dress 10
creative wedding art avant-garde trash the dress 2

creative wedding art avant-garde trash the dress 6

* yang dalam air tu zu suka...pernah tengok kat TV ada pengantin yang buat outdoor photoshoot macam tu!!!...tapi..pandai ke berenang?? haha...satu hal lagiii...api tak leh...air tak leh...senang-senang naik buaian ala-ala angkasawan kita je la ye???



2 comments:

Redbloodsnow said...

WHOAAA! 1st wedding foto yg di edit dgn api effect tu lawa giler weh. geram lak zie nk buat utk my wedding photo nnti.

nk ngiyau gnie² kat chu la nnti..hehehe

zuneta said...

zie...buat je la...kiranya melambangkan cinta sehangat api la...membara ala-ala api gitu...