KLIK SINI!!!

Monday, May 2, 2011

{VIDEO } LAGU DALAM DRAMA CINTA SI BUNGA TEMBAM

Kenapa bunga tahi ayam??? siapa yang tengok drama cinta si bunga tembam je tau apa maknanya...
Ramai yang tercari-cari lagu love you..love you...lalala...tengok je la comment dekat entry zu sebelum ni...ramai yang tanya tentang lagu yang muncul dalam drama cinta si bunga tembam...bukan lagu tema...tapi sekadar jadi lagu selingan je...mesti ramai yang suka bila dapat dengar lagu ini...


lagu ni dari drama you are my destiny (theme song )....jadi terjawab sudah kepada comment sebelum ni yang tertanya-tanya!!!

credit :  

*love you....love you...lalala...ni la lagu dalam cinta si bunga tembam tu.....hehehehe....leh la berangan...ala-ala romantik gitu...layan je...


2 comments:

♥ QaseH ♥ said...

thnk awak,,kiter pun da follw awak

kakyong said...

best ke citer ni.. kakyong baru jer dload, tp belum tgk lagi.. heheh