KLIK SINI!!!

Wednesday, May 11, 2011

Perkahwinan Zed Zaidi - Apa yang Menarik ??

Rasanya ramai yang dah tengok gambar majlis perkahwinan zed zaidi dan nelly natalia...
Alahai...kek 7 tingkat tu sangat cantik bagi zu...
Apa yang menarik dari mata zu??

Yang ni sebelum tu...majlis persandingan pada 7.Mei.2011...serba ungu...kek ni simple sangat...

yey..yey..kek 7 tingkat ni la yang zu kata tadi...roses tu naikkan seri kek kan?? 

gambar persandingan zed zaidi
Pelamin dia pun...zu suka...rasa terpikat pulak dengan warna merah ni...aduhhh!!!

gambar persandingan zed zaidi
Dan yang paling zu suka...ialah baju pengantin yang di pakai natalie...zu suka sangat bahagian perincian manik dekat pinggang tu...!!! 


gambar persandingan zed zaidi
kenapa pula boleh tak perasan yang iqram dinzly ni jadi pengapit...

gambar persandingan zed zaidi
Aik..tiba-tiba nampak misha omar serba ungu...sorang je ke??

gambar persandingan zed zaidi
Rosyam Nor pun macam sorang je nampak??

* muka natalie ni macam iras-iras hetty sarlene kan?? betul tak?? lau tak ingat siapa hetty sarlene...sila la google...hehe...


 credit : http://syaisya.com

2 comments:

kakyong said...

majlis Zed zaidi ni nampak eksklusif kan... ;)
lebih lagi diringi musik gamelan..


n3 terbaru kakyong
Drama Nora Elena vs novel Kasih yang suci
Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)
Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

Redbloodsnow said...

meriah lah wedding dia. jeles plak tgk pelamin dorg. lain dari yg lain. pssttt terpikat dgn kaler merah ea...haaa pe tggu lg zu. convert ke kaler merah yuk yukkk..HAHA