KLIK SINI!!!

Friday, May 20, 2011

{ GAMBAR } Majlis Pertunangan Khairul Fahmi Che Mat dan Aimie Harmelia


Mari kita tengok gambar-gambar yang di ambil semasa majlis pertunangan Khairul Fahmi Che Mat dan Elia 
(jejariruncing) yang berlangsung pada 17. May yang lalu. Nampaknya, tema yang dipilih ialah tema ala-ala arab gituuu...dan mengenakan warna tema Ungu Gelap sebagai warna utama untuk majlis tersebut. 


Kek ini unik kan?? jersi KFCM...


Kek ke ni?? wah sayangnya nak makan yang ni!!!








2 comments:

cikpuanhady said...

suka tgk gambar kek tu, unik..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

kakyong said...

tunang dia ni pakai tudung ke @ On & Off buka katup.. kalo dah pakai tudung, better jgn letak gambor hair-free dah kan... ;)

btw, kek tu memang unik...