KLIK SINI!!!

Tuesday, May 3, 2011

{ VIDEO } DRAMA CINTA SI BUNGA TEMBAM PART 4-6

credit pic: google

Ni adalah entry sambungan daripada entry sebelum ni...sambungan video cinta si bunga tembam part 4 hingga part 6...aik...ada lagu lain ye?? nape tak perasan pun...ada orang comment tanya ada lagu bahagia pula...huhu...jap-jap...zu tak perasan..kena tengok balik ni.....banyak lagu la dalam drama ni...huhuhu
rasa zu dah tau lagu tu...rujuk part 6



Blogger GrahNadzirah said...
suke sangat citer nih.... nway.. apa tajuk lagu 1 tu lagi ek?? masa dia frust tuh... yang ada sebut bahagia2... tau muzik jer.. tp xtau tajuk plak.. kalau tau, bagitau k.. hehe
May 2, 2011 11:22 PM
Jom layan Video cinta si bunga tembam...PART 4-PART 6...

PART 4
sedih la...terasa gila dekat 9:47 
" aku reject kau sebab kau ge..." 

10:07
Penyanyi : Titi DJ
Lagu : Galau

PART 5

3:56
Penyanyi : Taufik Batisah
Lagu : Citra Suria

10:50
Penyanyi TAUFIK BATISAH 
Tajuk : KHAYALAN

PART 6

Bagi Part 6 ...lagu yang dimainkan
 0:18
Penyanyi TAUFIK BATISAH
Tajuk : KHAYALAN

7:02
Penyanyi : AGNES MONICA
Tajuk: Hanya Cinta Yang Bisa

Lagu Penutup
Penyanyi : Yang Sun Min
Tajuk :Geudae Joah



credit :  



* sila sabar nak tunggu video ni...ermm...faham-faham je la...mesti berat dah blog zu dengan video ni kan?? tak pe la...asalkan video ni dah duduk dalam blog zu untuk jadi kenangan!!! jadi zu dah ubah setting...3 entry post je untuk main page blog ni...buat sementara waktu ni...

4 comments:

GrahNadzirah said...

i like.... terima kasih..... xoxo.. haha

Redbloodsnow said...

BEST EK CITER NI ZU?CAM BEST JE..HEHE

zuneta said...

@NADZIRAH- sama-sama...

@zie - citer best...tapi lagu dia lagi best!!! hehe...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahh dari gaya promote mcm best je ;)