KLIK SINI!!!

Wednesday, May 11, 2011

Keyword yang dikesan NUFF



Di sebabkan mengalami jangkitan dari kak yong...tangan zu pun mula gatal nak tengok keyword zu...lau dulu...malas betulll...!! Zu tak kisah sangat hal-hal ni...tapi bila je semak keyword tuk hari ini...bagi blog ni...mari kita tengok hasilnya...

Bila masa zu buka blog untuk seks corner ni??? seks...dan seks lagi...tolong la...!!! ni love corner...apa sahaja yang zu suka...!!! Dan masih ada yang tercari-cari lagu cinta si bunga tembam ye...panjang bebenor dia taip...love you...love you..lala...!! Semua lagu cerita tu...dah zu jelaskan entry sebelum-sebelum ni...lagu lalalala...tu pun ada...enjoy!!! SINI


Ni adalah keyword dari zuneta card craft  ...blog zu lagi satu...kenapa ada keyword ni ye??
macam no.ekor je...nak no.bertuah ke?? tiada la sayang oiii...zu jual kad je...


2 comments:

kakyong said...

zu,
takutnya tengok keyword tuh... huhuuuu

mujur lah belum ada keyword yg pelik2 sesat kat blog kakyong..


n3 terbaru kakyong
Drama Nora Elena vs novel Kasih yang suci
Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)
Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

Redbloodsnow said...

semua yg harammmm je di cari org tu ek..dasar. huhu