KLIK SINI!!!

Monday, June 6, 2011

{ GIVEAWAY } Zuneta Love Corner mencari PENGOMEN TEGAR!!


Berita Baik...hadiahnya zu dah fikirkan...setakat ni...leh tengok kat sidebar siapa rajin komen dekat entry....
Zu hanya boleh pilih 2 orang sahaja untuk terima hadiah....Kita lihat dan tunggu keputusan pada hujung bulan ni...

SYARAT:

1. Senang je...nak follow pun tak...tak nak follow pun tak
2. Senang je...tak payah buat entry...
3. Senang je...ramah-ramahkan diri anda....
4. Senang je....pastikan kehadiran anda ke blog ni...zu nampak ye...

HADIAH :

MISTERI

klue tentang hadiah : handmade @ online shopping @ RM 
{ikut pilihan pemenang nanti}

PEMENANG

Hanya 2 orang yang paling ramah di pilih
* sekarang ni...cik zie dan kak yong berada TOP 2...jadi kita tengok nanti...ada perubahan @ tak ye...


Due : 19. Julai. 2011
*keputusan muktamad...bila tiba tarikh ni...
* tujuan zu buat Giveaway ni...sebab nak kenal-kenal dengan follower zu....hehe...lau dah beratus-ratus...tak sempat dah nak kenal...ni setakat 70lebih...boleh lagi la....kenapa terdetik nak cari pengomen tegar...SEBABnya...bila zu pergi jalan ke blog seseorang ni....kiranya setiap enrty baru...zu akan komen...tak tau la berapa ribu raban dah komen zu kat blog dia...tapi sekali pun dia tak singgah komen kat blog zu....sedar la...blog ni biasa je...!! blog dia pun follower tak la banyak sangat...beratus je pun...entry lebih kepada personal life dia...!!!! Jadi terlintas nak hargai pengomen blog zu...supaya diorang rasa dihargai la kan....

1 comments:

Redbloodsnow said...

teringin lah z nk gi penang..teringin ssgt :D