KLIK SINI!!!

Friday, June 3, 2011

Nak Jalan-jalan...kenal-kenal...followerku...


Follower zu tak sebanyak mana...setakat ni..ada banyak ni....


Zu tak berapa nak kejar sangat follower yang ramai bagi blog ni, sebab zu ada lagi dua blog bisnes yang lebih perlu tumpuan zu, dan mencari follower untuk blog tersebut...zu tak kisah orang nak follow atau unfollow blog ni...
Dengan follower banyak ni...rasanya senang la kut MISI yang zu nak buat minggu depan....hehe

Zu nak jenguk semua blog follower zu....dan tinggalkan komen dekat entry anda...
Jika ada entry yang zu suka...hehe...panjang la zu comment....harap kemunculan zu dekat blog anda...di sambut baik la ye...sebab ada sesetengah blog yang zu belum pernah comment dan jenguk lagi....apa-apa pun terima kasih...

Kepada yang selalu comment dekat sini...sebelum-sebelum ni...dan masa akan datang....zu akan cari sesuatu untuk menhargai comment yang anda tinggalkan di entry zu....SURPRISE!!!!! 
Leh tengok dekat sidebar bawah "follower" siapa rajin bebel dekat sini....



THE end!!!


1 comments:

Redbloodsnow said...

baru aku realized after aku tuka log in email aku ke gmail aritu. aku terlupa nk refollow ko blik..hehe.

dh follow back dah...and hey! zie being a top commentor lah. wahhh im so suprised! hehe