KLIK SINI!!!

Monday, August 15, 2011

Terkedu..Terkelu : Sambung Master Di Depan Mata


Sebenarnya, zu tak sangka boleh dapat....siapa yang dah jadi follower lama zu...mesti tahu...apa masalahnya dengan Master zu ni...huhu...nak flash back ke?? Tak yah la...ringkaskan...ni semua atas desakan beberapa pihak untuk zu sambung belajar. So sekarang...zu memang terkedu dan terkelu..nak pergi ke tak??Jika nak pergi...kena la zu tanamkan minat belajar kembali...susah tu...sebab dah 1tahun setengah tinggalkan zaman IPT.



Tengok hasil zu semak beberapa hari lepas...ACCEPTED dekat Universiti Sains Malaysia...memang USM universiti zu mula-mula jejak masa rombongan sekolah dan teringin nak belajar dekat sana..tapi masa Degree..zu tak dapat...So, sekarang...dah tahu apa hikmahnya Allah aturkan untuk zu.  Zu dapat sambung belajar Master..intake bulan depan di USM yang zu teringin nak masuk dulu....

Kenapa PUAN lak?? CIK laaaaa...!!!
Macam mana ni??? Sekarang zu nak kata-kata sokongan dari kawan-kawan yang sudi baca entry kali ni...pleaseeeeeeee......!!!  FYI, ni adalah kali kedua zu dapat tawaran Master...dari IPT berbeza.



9 comments:

iPai said...

hee, saya degree engineering kat usm ..

wah .. macam tuh ye .. doa2 last2 dapat time master .. saya pun dah ada kesah cam ni

doa2 nak pergi luar negara skali .. jeng2 ..

hee, kawan saya ada yg sambung master, diorg kata surat ni valid setahun .. leh laa pk lama sikit .. (rasanya laa)

zuneta said...

jeng...jeng lak dia...ni baru nak merasa g USM...last sekali jejak kaki 2004...ye ke valid 1 thun?? tak tau lak...

anismelon said...

wah..best nye..anis wat pjj je tp bkn master la..deg..toh pon tak tau na pg ke tak..ce nasihat anis nie sikit..heee

soooooour said...

gile ar...dak USM....

zuneta said...

@anis- lau degree tu...rasanya mmg kena dan digalakkan pergi la...tak yah fikir2 lagi...jap g zu g nasihatkan...tungguuuu...

@ sour - giler?? huhu...hbis...sour dak mana??

tiefazatie said...

wah...best!

Redbloodsnow said...

wahhhh,...sure happy giler kan. Congrats yunk being ACCEPTED :)

iPai said...

sebab ari tuh masa nak abes belajar, lecturer suh daftar master, mana tahu kot2 takde keje, boleh trus sambung master dan tak yah nak tunggu untuk apply balik .. bila dapat surat, ia valid untuk setahun.

untuk konfirm better call dan tanya ..

tapi kemasukan bulan september pakej bayaran baru .. sebelum ni murah lagi ... sejak ranking usm naik ni, dia naikkan sikit bayaran master ..

eva said...

rasanya ni peluang terbaik.. solat istikharah.. hehe