KLIK SINI!!!

Tuesday, August 23, 2011

Pemilik Kad Raya Khas - Pemenang

Mula-mula...minta maaf ye, lambat nak umum ni...sibuk duk buat ketupat dan order customer...
Sekarang..zu beritahu ye, disebabkan ramai yang nak ketupat...jadi yang minta kad raya PELITA tak ramai sangat....ada 5 orang je...dah dua kali zu semak, harapnya betul ye..hanya 5 orang je minta kad raya PELITA yang rumit nak buat tu....

Tapi zu pilih 3 je tau...lau ikutkan nak bagi 5 orang....

1. IFA

TAHNIAH kepada 3 orang ni....sila bagi alamat dan nama penuh selewat-lewatnya hari ini...dapat lepas raya salahkan abang posmen..hehe. 

Yang lagi dua orang tu...nanti zu singgah blog...hehe...ada benda nak tanya sikit...takkan penat2 buat entry..zu tak nak bagi pe2 kan?? Tunggu...

Ada yang keliru ye....ni PEMENANG BAGI KAD INI

* Kad RAYA ketupat..zu dah pos dalam 20 lebih dah { zu mula pos hari sabtu & ahad lepas}...selebihnya...zu belum pos lagi...mungkin hari ini, ...dapat lepas raya..tak pe kan?? hehe...ada juga minta lepas due date, ok la...zu bagi juga...

11 comments:

hafizulhakim said...

salam. Alhamdulillah terpilih. saya dah send nama dan alamat kat email. terima kasih :)

Cik Rose Cute said...

Hai nie alamat Sis...


CHE ROSLIZA BINTI CHE MAT
No 18,JLN KENARI 11,JLN MANGGIS
BATU 9 SIJANGKANG,TMN MEDAN JAYA
42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR

NO TEL: 03-31227819

nur amalina athman said...

alaa, kalau tau..mintak ketupat pun takpa ary tu.sob2..
tapi, takpe laa..hehe..:))

zuneta said...

amalina bukan ke minta ketupat hari tu?? u ada dalam list dapat ketupat la dear...bukan yg ni...salah faham dah ni...

nur amalina athman said...

list masjid laa kak, cerr cek emeil..hehe

iPai said...

wewwiiitt .. chance sangat tinggi untuk dapat tuh


hee, jangan risau zu, bizi2 pun takpe .. nak dekat raya kan ? biasa laa tuh

tiefazatie said...

wah..tahniah2..hee..untung la..hee

soooooour said...

amboi..sebok wat kad..blog pun jarang update ea....

FyzaLovato said...

hehe jalan2 n follow ;)

seputihsalju said...

uwaaa...kad ni la saya nak, tapi taim tu internet lembab, xleh nak wat entry....sobsob...kalu ada lebih2 kad tu n xtau nak bagi sapa, saya nak ye...hihihi ( muka x malu tapi sebab kad tu cntik n saya rasa ralat sebab x join...serius cakap ) tapi yang 1 lagi sempat, rasanya dapat kot..hihihi...dah send alamat pun kalu x slh...huhuhu

apa2 pun tq...

Redbloodsnow said...

congrats pd mereka :)