KLIK SINI!!!

Wednesday, August 24, 2011

Maaf..Tiada Kad Raya Untuk Anda

Maaf ye...sebelum ni zu ada buat Giveaway Kad Raya kan??
Zu batalkan ye...Tiada siapa pun akan dapat kad raya ketupat @ masjid.
Wahhhh...jahatnya ayat....ala, ni la usik-usik ramadhan...jangan risau...gimik semata-mata..

Semua kad dah selamat pos, yang selebihnya zu dah pos kelmarin...
Sempat ke tak sampai sebelum raya...tu zu tak pasti laaaaaaa....
Siapa dapat lepas raya...huhu....minta maaf ye...tapi raya kan sebulan?? ye tak??
Jangan la bila dah dapat tu..pergi buang pula...penat tu zu buat...maklumla, dah raya sakan..
Giveaway ni zu tak rancang pun....tiba2 je rasa nak bagi kad raya...tu jadi macam kelam kabut sikit...
Tahun depan...tolong ingatkan zu nak bagi kad raya awal-awal ye?? hehe...insyaallah jika ada rezeki dari zuneta card craft.

Blog tak update...tak BW langsung...haha..shawl untuk raya tak beli lagi, bag tangan ala-ala mak datin tak beli lagi..kasut tinggi untuk insan yang tak cukup tinggi ini pun...masih tak beli lagiiiii...KUIH RAYA?? jangan tanya lagiiiii....

* siapa tak dapat kad raya tu..nanti inform zu dekat email ye...




6 comments:

Edy Zaidi said...

kalau post kad raya b4 24hb akan sampai sebelum hari raya...info ni terbaca kat paper aritu

::NureeN:: said...

nureen tersenarai x heheheh ;p

zuneta said...

@ edy- ye ke? lau mcm tu..tak pe la...sabah serawak pun cam tu ke?? jika tak sampai sebelum raya...mmg luar kawalan zu...salahkan abg posmen la..haha...

@ kak nureen, ada ke comment minta kad raya hari tu?? rasa mcm tak de je....hehe

soooooour said...

kad sour da siap anto??hehehe

Redbloodsnow said...

miahahahahha! suspen sekejap td taw :D

iPai said...

dah dapat ... !!!! lawanya !!! suka ..

thanx !!! hehehe

http://ipai-ans.blogspot.com/2011/08/yeay-dapat-kad-raya-terima-kasih-zuneta.html