KLIK SINI!!!

Monday, August 15, 2011

Kami Datang Nak Duit Raya

Memang niat hati nak duit raya...hehe..
Siapa pandai design mendesign?? boleh cuba contest ni....Anda cipta kad raya...dan jika bertuah boleh dapat duit raya...Tak kisah..nak edit macam mana pun nak guna software yang canggih pun boleh...asal dia ada unsur raya...dah layak sertai...Jadi....jadi...jadi...zu nak pertaruhkan kad zu...baru siap tadi...design ni memang dah ada pun...tapi zu tukar warna je...zu buat untuk kawan zu, dah alang-alang tu...zu masuk contest ni terus la....di sebabkan zu tak pandai bab-bab edit ni...jadi zu buat kad sendiri...

HASILNYA...




Tag :
Cahaya Mama
Genkcorner


Due Date 25.08.2011
nak join?? klik banner comel kat atas...





6 comments:

anismelon said...

buat ke nie..kretip..leh la bg anis satu..heeee..:p

tenks erk sudi join..:)

zuneta said...

ye....zu buat, ni yg mampu zu buat...lau nak edit tu, mmg tak de rupa kad raya nnti...

iPai said...

pergh .. kalau macam ni, kalah r kitorg ..

lawa tuh !!!

zuneta said...

@ipai - elehhh...mana tau dah kalah..ntah2 dia yg menang....

Redbloodsnow said...

zu mmg sgt kreatif. hope zu win this contest :) jeles tgk craft zu taw

ciksu said...

cantiknya.. nak real2.. (",)