KLIK SINI!!!

Friday, August 5, 2011

Siapa Nampak Perubahan??

Nampak perubahan tak dekat blog suka hati zu ni?? nampak tak??
Lau tak nampak...memang nak kena la ni..Zu dah tukar header...
Ni kali ke lima tak salah rasanya...sebelum-sebelum ni...ada menang dari sertai giveaway...
Tapi kali ni..zu tempah special dari blogger Fahmi
Header sebelum ni, ni zu yang buat sendiri...simple je kan


Taraaa...ni header zu sekarang....muka telah di kartunkan...kata fahmi, tak nak blog berat sangat...ok2...serah je kepada yang bijak pandai ye..Ini adalah flash header ye...!! Jika gerakkan cursor anda ke header, ada LOVE terketar-ketar...tu la hati zu...terketar-ketar cari jodoh..hehe...simbolik tu!!

Kepada sesiapa nak order...boleh la pergi ke blog Fahmi...dan berurusan dengan dia, apa yang anda nak...jika anda nak tukar ke domain dot.com pun boleh...bagaimana jika anda cerewet??? Pasti la fahmi dia kalis cerewet...dengan anda pasti dia layan super mesra punya...


7 comments:

soooooour said...

nak cari jodoh juga???hhahahaha..tiru la tewwww....

zuneta said...

@ sour - eleh...takkan tu pun leh dikatakan meniru?? habis tak leh nak cari jodoh?? tembak nnti !!

Redbloodsnow said...

lawa lah header baru tu yunk. zie suke :)

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

aah sy mmg perasan header baru masuk2 sini .. cun ah ;)

nak try usha2 gak ni ...

iPai said...

kalau header flash memang ringan sikit .. tp nak membuat ye parah juga ...

pakai GIF pun ringan juga

zuneta said...

@ zie - hehe...ni 1st time tempah kat org, slama ni pakai buat merapu sorg2

@ hani - usha...jangan tak usha...

@ ipai - tak yah parah...order je...lau rasa nak parahkan diri...leh la wat sendiri...nnti zu order dari ipai lak...

Edy Zaidi said...

patut pun bukak blog ni rasa lain macam je...hehe