KLIK SINI!!!

Wednesday, August 17, 2011

Ketupat Laku la....


Sehari zu tak online...buka-buka je hari ni, banyak dah comment. Terima Kasih....nampaknya KETUPAT lebih laku...macam ketupat betul pula ye...Siapa yang dah comment tu..sila tinggalkan nama dan alamat dekat email zu ayang_zu179@yahoo.com.my

Zu masih belum semak lagi berapa ketul ketupat dan berapa masjid yang anda nak...dan zu pun masih belum sempat semak email....nanti zu jenguk blog anda if zu tak dapat apa2 email ye...!! Dan zu hanya bagi kad raya untuk follower ye...maaf sekali lagi. Opss lupa....jangan la malu-malu nak minta kad raya ni...ikhlas ni...zu dah kata tiada minimum...tiada maksimum...!! NAK KAD RAYA?? Beritahu zu dekat SINI


PENGHANTARAN KAD RAYA COMEL VERSION DILAKUKAN PADA HARI JUMAAT,  SABTU DAN AHAD INI. Zu bahagi 3 kumpulan...utara,selatan dan pantai timur. { Tengah Buat Kad ni} INSYALLAH akan dapat sebelum raya...tujuan zu pun, nak semarakkan semangat RAYA!!!  Kepada yang NON-Muslim...ok dear...leh bagi dekat orang lain..


11 comments:

taoslayerz said...

hehe...zu nak tau sebab ape ketupat laris??

hahaa..sebabnyer skunk nie kan puasa so sume pikir nk makan ketupat jer..
hehehe..

tao tau ajer

zuneta said...

@tao- hehe..memandai je tau ni..ada ke rupa ketupat betul?? lau mcm ni..tahun depan kena letak lemang ngan rendang lak ye...

vanillagirls said...

akak...saya da email..

id followers : vanillagirls

nurul nabila bt medan said...

nabila dh sent detail ada dapat tak ??
kalau boleh nabila nak dua-dua sekali , ketupat n masjid sbb dua-dua lawa..tapi apa kan daya...boleh pilih satu jer...hehe

tiefazatie said...

wah..ketupat sis comel ngat eh..hhihi

Queen F said...

chantekkkknyaaaaa!!!! ♥ jeles betul dengan orang-orang yang kreatif ni T__T

Bicikut said...

memang cantikkkkkkkk

Edy Zaidi said...

dah hantar email...malu tapi mahu...:p

Redbloodsnow said...

hehe...tu la kan zu. eh baru teringat yg zie lom lg email. haduiii. sempat lg ke nak email ek?

anismelon said...

t anis email kat akk erk..ketupat nampak cantik toh sal ramai pilih..heee..

iPai said...

ketupat lawa !!! hehe .. tapi masjid pon lawa juga !!

mungkin sebab ketupat tuh 3D !! hehe