KLIK SINI!!!

Friday, August 5, 2011

Cara Ambil Gambar Dalam Air

Teringin benar nak ambil gambar dalam air..tapi macam mana caranya??
Susah nak jawab, jika anda hanya ada kamera biasa dan tak tahu teknik...
Mari kita tengok hasil gambar di bawah...dan anda akan dapat jawapan pada gambar terakhir, macam mana gambar tersebut di ambil....

b532
b532

b532

b532
b532
Taraa...ni la alatnya...haha..jangan tanya zu mana nak cari pula....boleh tengok, macam mana alat tu boleh tangkap dalam air dan di atas air...teknologi yang canggih...!! Sayangkan jika kita menyelam je, tapi tiada gambar masa dalam air?? 

* Bila tengok benda alah ni, teringat masa pergi The Lost World of Tambun, ada jual kamera yang kalis air...sememangnya harga di lebig tinggi dari kamera biasa la kan??


credit : SINI

2 comments:

Redbloodsnow said...

1st time tgk alat tu. nak gak ah. leh nnti bukak business jual garam. HAHA

iPai said...

pergh ni mesti mahal .. ni memang kamera device ekh ..