KLIK SINI!!!

Tuesday, July 5, 2011

{ VIDEO } Kagum Bakat Affan Aizat...Siapa tu?? Tak kenal pun


Zu betul-betul dah jatuh hati dengan muzik instrumental, 
Tapi tak pandai pun main sebarang alat muzik...tiup rekorder time sekolah tu je yang tahu..haha...rekorder ke orang panggil?? lupa dah la..
Tapi teringin nak belajar main piano @ gitar ...cuma kena berguru la kan....
Jika tak kenal siapa affan aizat...jom kita kenal-kenal dengan dia ye...

Jadi mari kita layan instrumental dari affanaizatMUSIC's Channel

wah, kenapa zu kagum sangat ye...lagu ni bertambah sedap oooo...
Ni lagu Kisah Hati dari Alyah. Semua bakat adalah kurniaanNYA...jadi pandai-pandaila kita hargai dan gunakan dengan cara yang baik.


Video atas pula lagu Kisah Dongeng dari Stacy...Piano pun dia pandai main...
Berbakat sungguh...!!!

Nak tengok banyak lagi video dari dia 


credit image : http://www.ohbulan.com/

4 comments:

fa said...

nice song.. :)

Redbloodsnow said...

dua² penyanyi tu zie minat. coz bakat dorg sgttttt lah menakjubkan! Hdup stacy! hidup aizat!

zuneta said...

hehe...sedap kan dengar...

zuneta said...

hehe...sedap kan dengar...