KLIK SINI!!!

Thursday, July 28, 2011

Sudah Ke Wayang - Harry Potter And The Deathly Hallows Part TWO { 3D }



Tahu tak kenapa zu tak online untuk beberapa hari ni....?? Ni la keje zu...layan wayang...
Sampai malas dah nak online...Yey...zu dah tengok Harry Potter and the deathly  hallows Part TWO { 3D }..
Nama pun 3D, jadi RM16.00 seorang la...ni bukan 1st time zu tengok 3D...tapi teman si adik zu, dia 1st time la...jadi excited semacam la kan....


Maaf...zu tak buat review...sebab tak pandai la...merepek je lebih nanti....
Tapi leh la bagi sikit-sikit sal cerita ni...permulaan dia agak bosan bagi zu...sampai terlelap...lepas tu..baru best...membulat je mata...ada juga imbasan Harry masa kecik-kecik dulu...Tengok dalam bentuk 3D memang lebih best...berbanding yang biasa...!! Nama pun IT ALL ENDS HERE!!! Harry Potter mati ke?? hehe...tak de la...tapi memang ada dalam scene tu, harry mati olok-olok..hehe...ENDING dia sangat kelakar...Harry dan kekawan dia dah dewasa dan ada anak tau...pelakon untuk kanak-kanak ni...ada la juga iras-iras diorang...anak-anak diorang pun ikut jejak langkah diorang....!!!!


Ingin lihat Gambar, Soundtrack, Video, dan macam-macam lagi...anda harus ke SINI

* lepas ni...sasaran zu untuk 3D adalah FINAL DESTINATION!!!!! wah...tak sabar..tak sabar....dan..untuk tahun depan, ada return TITANIC in 3D....

3 comments:

soooooour said...

titanic in 3D??kena review ni...hehehe..tq info..

Redbloodsnow said...

yg part 1 dulu tu cam bongok je aku tgk..hahaha.

zuneta said...

@ sour - ye la masam syg oi...nnti ada return titanic in 3D...tahun depan la..lmbat g tu...

@ zie - zu tak tgk yang part 1, zu terus belasah part 2 terus...kes teman adik...jadi mcm ni la..