KLIK SINI!!!

Monday, July 4, 2011

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:
(1) Follow blog ini untuk mengetahui segala update mengenai giveaway ini.
(2) Klik butang 'like' fanpage HAIRIEcerulean di sini : HAIRIEcerulean
(1) Buat tajuk entri: "1st GIVEAWAY mohdkhairi.com" 
(2) Letakkan banner giveaway di atas dan linkkan ke entri ini.
(3) Suka hati korang nak tulis apa ataupun tak nak tulis, aku tak kisah.
(4) Dah siap, tinggalkan URL entri anda dalam ruang komen entri ini


Mudah je syaratnya kan??
Zu follower ke 400 ye...

Due : 17/07/2011

Ada 23 orang PEMENANG nanti...jadi jom join ramai-ramai...opss lupa...selamat hari lahir yang ke 23 tahun..Semoga segala yang dilakukan dirahmatiNYA dan senyum selalu....

nak join?? klik banner atas 

9 comments:

cikpuanhady said...

menarik nih..nak join jugakla..good luck dear..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

Ain_ Suke Senyum said...

gud luck dear :)

nk mintak tlg cument entry ni .

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/contest-saya-bertudung-dan-saya-sangat.html

tq2 sgt2 .

zuneta said...

sis...join je, sng..mudah n cepat...tak yah pening kepala...

@ain- zu dah jenguk ye..mekasih singgah sini

tia @ Ini Kisah Tia said...

huishhh . muka macam shaheizy sam lah :)

zuneta said...

ye ke tak perasan lak...jap nak belek...hehe..ada jgk sikit, maybe senyuman dia kut tia....kita tunggu je la bila owner Giveaway ni nak jenguk blog kecik zu ni...huhu...

soooooour said...

semangat betol...

zuneta said...

aik...sour jeles ye...hehe..eceh..eceh...

Redbloodsnow said...

good luck sekali lg :)

Mohd Khairi Khadzir said...

thanks join!