KLIK SINI!!!

Saturday, July 30, 2011

Letak IKLAN PERCUMA DISINI SELAMA 10 JAM- Personal Blog,Blogshop dsbnya


Perasan tak dekat atas ni...ada box untuk letak iklan...PERCUMA!!!
YE!!! Its FREE...untuk 10 JAM!!!
Isi je apa sahaja...blog personal, bisnes dan sebagainya...jangan letak gambar yang bukan-bukan sudah!!!
Jika tidak...IKLAN anda akan di PADAM!!!
Caranya Senang je...



Klik pada kotak di atas tu, dah akan ada kotak macam atas ni keluar...anda isi sahaja URL web anda, untuk banner tu, anda copy sahaja URL image yang anda ada...dah siap isi, KLIK SIMPAN....dah SIAP!!!

Jika dah penuh...kena tunggu BOX kosong dulu...sekarang ni kosong lagi...baru je letak...hehe..






4 comments:

soooooour said...

da penuh....adeh.....

zuneta said...

penuh dah...baru je letak ptg tadi...nnti esok sour letak ye??

Redbloodsnow said...

wahhh best nih :D

soooooour said...

npe x kuar gambo...haissssh...