KLIK SINI!!!

Thursday, July 21, 2011

{ VIDEO } Layan Nur Kasih The Movie ONLINE


Disebabkan zu tak berkesempatan tengok dekat wayang....penat juga la mencari Nur Kasih The Movie online ni...akhirnya...Kak Yong dah memudahkan pencarian zu..hehe...ada lak macam gitu....mekasih!!!
Zu letak Part 1 je dekat sini...jika nak tonton selebihnya...kena pergi jejalan sikit dekat SINI
Ada sampai PART 6



* siapa suka stanza cinta, nora elena....dan tahajud cinta...leh kenal-kenal dgn kak yong...sebab dia paling RAJIN...super RAJIN buat reviewwwww...dan zu salah seorang yang suka baca review dia....


3 comments:

::NureeN:: said...

nureen blum tgk lg crita ni..

knape x caya ke nureen yg trima adiah tue.. cantik & kemas.. sukerrr

zuneta said...

lau belum tgk...leh je layan on9...
hehe...tak sgka nureen, sbb zu mmg hntar FM ikut email kak yong bagi je...

Redbloodsnow said...

zie lom pernah lg tgk muvi ni tw