KLIK SINI!!!

Monday, July 25, 2011

Indah Khabar Dari Rupa

Orang selalu kata " Indah khabar dari Rupa"...hehe...Cuba tengok lakaran kartun ni...
Cewah..beria-ria iklan bagai...Kulit Muda konon...buy 1 get 1 lagi tuuuu...
Layan je la ye...ok, sesiapa tengah stress kerja atau tertekan belajar tu..rasanya zu boleh cadangkan baca komik dari 
SINI ...ada yang kelakar sesangat...dan ada juga mesej yang ingin disampaikan. 

Infomercial
Pakai la kulit baru ye...hehe...nampak muda...

* buy 1 free 1...zu selalu jadi tak tentu arah bila nak beli kasutttttttt....high heel...pandai diorang ye...!!! Tak de nya buy 1 free 1, tapi lastnya...jadi Buy 2 free 2...haha...duit pun...terbang macam rama-rama...

5 comments:

Redbloodsnow said...

hahaha...lawak giler.

soooooour said...

buy 2 free 2??spe suro beli 2...

kakyong said...

Zu,
beli bila perlu jer...

PCL said...

jgn terpengaruh..lg2 musim perayaan ni..

zuneta said...

@zie - banyak lagi kartun kat web tu...sng2 leh singgah...

@sour - aik..bukan ke sour yg suh beli??

@kak yong - ye kak yong, sbb tu la..zu akan bawak duit sikit je lau nak shopping...lau bawak RM500..dalam sejam leh habis mcm tu je...

@ PCL - aduh..musim raya banyak sale....sale..sale...