KLIK SINI!!!

Thursday, July 28, 2011

Door Gift - Inspirasi kepada bakal pengantin

Ni Sambungan ENTRY ni, kali ni wedding gift yang zu dapat ye...tak de la bunga telur...
Zu baru perasan, wedding card dan kotak cenderamata tu adalah design yang sama....english style...




Ni label dekat kotak...

Taraaaa...ni la isi dalamnya...

Di belakangnya tertulis nama pengantin....hah...macam ni..baru best, kiranya zu ingat siapa yang bagi ni...


Dalamnya pulak...macam ni....!! Zu rasakan, door gift macam ni lebih best tau...kenapa?? Seingat zu...hari tu..zu ada 5 kenduri kahwin...tapi hanya perkahwinan anak Dr Azhar zu ingat..kenapa?? sebabnya...door gift dia yang tak boleh di makan...haha...yang lain semua makanan....dah habis makanan...lupa sudah....!!! Lau macam ni...kita akan still ingat...dan akan doakan kebahagiaan diorang dunia akhirat...

BAGI ZU: 
Jangan cari door GIFT yang akhirnya di buang ke dalam tong sampah
Cari Door Gift yang boleh jadi kenangan hari bahagia anda kepada tetamu




3 comments:

soooooour said...

nak free boleh...tp jodoh xde..cmne nak kawin...=,=

Redbloodsnow said...

lawa giler! n stylo gak. tp cost dia mahal lah yunk :D

zuneta said...

@ sour - dah lama mncari jodoh...tak jumpa lagi ke?? siang malam tu....free mana leh??

@ zie - ye..cost dia mahal, padan ngan status doktor ye...takkan nak bagi bnda murah??