KLIK SINI!!!

Thursday, July 21, 2011

Kegilaan Adikku....binatang HITAM MERAH



 Pening Kepala dah tengok kegemaran dan kegilaan adik zu yang no dua zuliza sekarang ni....Warna kegemaran dia sekarang adalah MERAH...jadi binatang apa lagi yang warna merah dalam dunia ni???


Lady Bird @ Lady Bug...MERAH HITAM!!! Ada yang zu belikan untuk dia...dah orang tengah fanatik...bagi je la pe dia suka kan??? Yang terbaru zu beli adalah Hp Pouch tu...huhu...handmade tau...nanti zu share dekat mana zu beli...!! Semua ada...paper clip, mouse, tissue holder, wood clip...kad belakang tu hasil quilling dia..atas tunjur ajar zu...{habis stok kertas kakakmu ni oiii...bankrap} dan lagi satu...yang lady bird paling KIRI tu...adalah FRIDGE MAGNET!!! 

* koleksi dia akan terus bertambah...bertambah lagi...dan kadang kala...zu jadi mangsa nak order untuk dia...maka keluarla duitttttt poketku...redha je la...Asal nampak lady bird je...suka sangat!!!


6 comments:

Redbloodsnow said...

hehe...merah dia pun fanatik kaler red black cam zie gak kan yunk. haa meh meh..kasi zie hitam merah benda alah gak..miahahahaha :P

nadiaazira said...

comel lah lady bug.... =)

fa said...

comellllllllllll ^^
hehe.. :)

kakyong said...

mak aiii, lady bird... hehehhe..
byk benor dah tu koleksi nya...

nana pedod said...

nak tanya. kat mana beli clip2 tu ea? murah x? :)

zuneta said...

dekat MR DIY ada...RM4 sekotak kut tak silap...lupa dah la...sory..murah je..tak mahal pun