KLIK SINI!!!

Saturday, July 16, 2011

{ GAMBAR } Meriah Penyampaian " DIGI WWWoW awards"


Dah tahu sudah siapa yang menang untuk DIGI WWWOW AWARDS kan??
Jadi mari kita lihat gambar-gambar penyerahan award tu...

Si DIGI kuning tu pun ada...of course la dia ada kan??
Zu panggil TOYOL kuning je...
Wahhhh...happynya tengok diorang ni.....nak jugak...

Nak tengok lebih banyak gambar dan siapa yang menang...

*click above pic for more photos 

Nak  LIKE facebook DIGI YOUTHS


4 comments:

soooooour said...

kamu ada join x??x perasan lak...

zuneta said...

ada...ada...yg pakai baju serba kuning dari atas smpai bawah tu la zu...

soooooour said...

ok...noted...wakakaka

Redbloodsnow said...

Sedih zie tak tersenarai..ceaa tetiba. HAHA