KLIK SINI!!!

Thursday, April 28, 2011

{VIDEO} GEMPAR VIDEO SEKS MIRIP ANWAR PART TWO

video seks anwar (Video) Seks Anwar Ibrahim Part 2
video seks anwar 2 (Video) Seks Anwar Ibrahim Part 2

Sebelum ni...muncul video seks yang dikatakan pelaku mirip Anwar Ibrahim...Kali ni muncul pula video seks anwar part 2...sambungan dari video seks anwar yang terdahulu...
Masih samar-samar la bagi zu....kita tunggu je la apa kata siasatan polis nanti...
Tak nak ulas banyak-banyak...nak tengok video tu ke?? sama je macam buletin utama tv3 tunjuk semalam...
Memang sebelum ni...video ni dah di delete...tapi ada balik ye...rajin betul orang-orang berkenaan ni upload ye...KLIK SINI...tuk video tersebut..{ jika masih belum delete lagi }...

* jangan nak tanya zu ada tak " video seks anwar full version"...eeeewekk...please la...jawapannya masih tiada video seks anwar full version yang tersebar di internet.... tengok je buletin utama...sama je video kat link atas ni...nak tunggu part 3 ke??



2 comments:

Redbloodsnow said...

dia ke tu ek? cam tak je. tak tahu lah...maybe dia, maybe tak :D

kakyong said...

tak habis2 lagi kan kes ni..

n3 terbaru kakyong.com
Asmara 2 episod 8 buat saya SENTAP
Apa lagi boleh dibuat dengan buah sukun
Yang best tentang Tweetdeck