KLIK SINI!!!

Wednesday, April 13, 2011

Lambatnya 17hb ni...

Makin kira makin lambat pula 17hb ni...
Dah lama tak jumpa MR .ikmal ni...
Dalam 3 bulan dah kut rasanya..
Dia dekat Perak..Zu kedah...
Tapi dia sibuk je memanjang...
Zu tak sibuk la...sebab masih tergila-gilakan bisnes online..
Kerja tak tetap...
Tapi REZEKI ada dimana-mana kan??
KENA usaha je!!

Ulangtahun ke 3 ni...Ulangtahun percintaan...
Tapi belum cari hadiah lagi...
Dah buntu dah...
Hadiah untuk lelaki macam terhad je kan??
???????????????
???????
????
??

  1. minyak wangi dah bagi..
  2. wallet dah..
  3. tali pinggang + set wallet pun dah bagi
  4. zu masakkan gulai daging itik...dah!!
  5. nasi goreng dah
  6. nasi putih + ayam masak merah dah buat
  7. tapai pulut dah buat...
  8. nasi+ pucuk ubi masak lemak dah
  9. nasi+ sambal tumis terung telunjuk dah bagi...
* pelik tak hadiah zu?? hadiah zu makanan kan?? rasanya nak pikat lelaki melalui perut paling berkesan...muka tak comel...dia kata comel...hahaha...zu biasa-biasa je orangnya...!!!! Syukur apa yang ada...tapi MR IKMAL sms " kali ni masak lagi ye" aduhhhh...tak tau dah nak masak pe ni...selalu zu bawak bekal je masa jumpa dia...


3 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)


http://www.zuwairiaiman.com

Redbloodsnow said...

HAAA APA KATA KASI WATCH :) MCM ZIE....ZIE KASI WATCH KAT DILLAH UTK HIS 26TH BDAY ARITU TAW :)

SURE IKMAL TERHARU NANGIS NNTI..HEHE. XPUN CINCIN COUPLE KE :D

zuneta said...

Zie...dia tak suka pakai jam...
cincin couple dah ada ni...hehehe...tapi tak salah minta cincin emas lak!!! hahaha