KLIK SINI!!!

Sunday, April 10, 2011

Anda Suka HIJAU??

Kali ni....anda suka HIJAU??
Memang bertuah..zu dapat kesan seorang follower zu yang suka warna HIJAU
HANY...penggemar hijau...cuba jenguk blog dia...wah..segar rasanya...KLIK

Kali ni...kita tengok dari web ni pula ALL THINGS GREEN
All Things Green

ni pickle soap tau...jangan makan lak...

Rasa macam terpikat pula dengan hijau ni...bag ni berharga $277USD...CREDIT PIC: SINI
sekali lagi..jumpa high heel...aduh...sukanya...

WOW...ni rasanya...memang orang tu suka sangat HIJAU
ni kalau untuk mak zu ni...memang dia suka sangat la...

wow...tersangat cantik...laptop berwarna hijau ni..memang banyak brand yang mantop ada keluarkan...macam  gambar bawah ni...


ni brand HP...wow...sejuk je mata tengok...duit je rasa panas nak keluar dari purse...hehe


Apa Erti Warna HIJAU di sisi ISLAM?? nak tau?? KLIK...

credit pic: google

*setakat ni je kut rasanya bab-bab warna...warna biru ada ke yang minat?? sebab kekasih zu minat warna biru...ada tak follower zu minat warna biru??


3 comments:

Nureen said...

tepat tekaan zuneta mmg betoi nureen suka hijau tp x der plak semua brg2 nureen ijau.. hehhe.. baju, kasut, tudung, blog (ijau + biru + hitam).. ;)

Atiey said...

mummy suka jugak hijau tapi peberet pin karer lah zue..ade tak gmabr2 pink karer??hehehe nnti zue update pink karer plak...


ohyer mummy ada tag zue join kontes mummy th zue suka..em n lagi satu baik zue wat satu blog untuk contest coz mummy rasa blog zue dah bertlah darling...myb terlbh bnyk gamabr...

pi jgk kat blog ni yer..semoga berjaya dear..

http://contestsanasini-mummy.blogspot.com/2011/04/izzlornacom-1st-special-giveaway.html

kakyong said...

kakyong suka biru... semua biru... ;)

tp dah lama takde koleksi baju2 warna biru..