KLIK SINI!!!

Saturday, April 23, 2011

Perlukah sambung MASTER??


Zu dah binggung fikir...disebabkan dah 4 bulan menganggur dan nak masuk 5 bulan tanam anggur...tergerak hati nak sambung belajar je...tapi nak lari dari corse degree dulu...tapi macam mana dengan bantuan kewangan?? ada ke?? sesiapa tahu..sila share dengan zu...zu buat permohonan master dari USM...disebabkan master ni juga la...blog ni dah bersawang...tak de dah orang nak jenguk zu...kesian blog ni....



2 comments:

kakyong said...

selamat sambung belajor zue.. moga2 ade manafaat nya..


n3 terbaru kakyong.com
Saya Mahu Strawberry White Coffee Genting Higlands dan Teruja untuk memiliki Astro B.yond PVR
Terima kasih admin apesal
Kenali Sahabat Ibu : Ummi Ina @ Our dreams of Life

Redbloodsnow said...

its depends on zu n kemampuan.kalau ade peluang tu...sambung je zu. sayang.

lagi pun if dh gred, gaji master beso woooo..hehe