KLIK SINI!!!

Sunday, April 10, 2011

Anda Suka Pink??

Wah...hari ini entry berangan sikit...
Anda peminat PINK ke??
Zu minat warna PINK tapi nak ungu-ungu sikit...
Zu ada jumpa ni tau...ALL THINGS PINK {USA}- for people who love PINK
Semua benda warna PINK...dasyat betul...ini antaranya...

all things pink logo
Pink Polka Dot Taster.
Pembakar roti pink..polka dot lagi tu...
Pink toolbox...semua warna pink...dasyat betullll...
Pink mini barbecue
ni pun pink...hehe...
radio pink
Kitchen Craft Le'Xpress Coloured Whistling Kettle 2.0 Litres - 'Simply Pink'
ni pun warna pink...wah..leh bayang tak??




Jimmy Choo Dexter Sandals
jimmy choo punya ni...$165USD...kira cepat RM jadi berapa?? sila jangan pengsan...




wow...sejuknya mata tengok...suka tak?? wat hantaran ni...rasanya boleh kut?? bankrup la my future husband


ni paling zu suka...jarang tau nampak orang pakai ni...

Semua barang..dari A-Z semua warna pink...jika sape ada husband yang anti pink tu...agak-agak leh pitam la kut jika tengok semua barang warna PINK?? Dari fashion... hiasan rumah... gadget, bedroom...produk kecantikan pun warna PINK.

MERUPAKAN WARNA CINTA SEJATI DAN ROMANTIK
 MELAHIRKAN RASA UNTUK BERKONGSI TENAGA, EMOSI DAN
     PERASAAN
 MERUPAKAN WARNA KASIH SAYANG SAMA ADA SECARA EMOSI DAN
     FIZIKAL

credit pic kasut & handbag: http://pursesplushandbags.com/

* dekat malaysia ada ke kedai macam ni...teringin pulak nak pergi...zu suka benda lain dari lain macam ni...paling suka tu...pembakar roti...



5 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kalaula di malaysia ada, kompem ler akak org yg slalu jengah ke sana ahahahaha...

owhhh indah nye PINK ;p

Amalina said...

Betul betul! I love pink;)

zuneta said...

wah...peminat pink sudah datang komen ye,,, mekasih ye...belum lagi jmpa kedai macam ni dekat malaysia rasanya...

Redbloodsnow said...

eeee comel nyaaaaa toster tu zuuuu. nyampah lah zu ni. dok goda zie dgn kaler bercanggah zie ni..hahaha

zuneta said...

alahaiiii...tergoda ke?? hehehe...jangan curang ye...kata merah & hitam kan??? memang pembakar roti tu cute sangat...zu pun rasa nak curang jgk ni...