KLIK SINI!!!

Friday, April 8, 2011

PENING : APA KATA ANDA?? APA YANG SESUAI???

PENING TAK TENGOK???pening kan?? bukan nak cerita tentang gambar atas ni...mekasih google...pinjam gambar jap...sudah lama zu tak cerita tentang zu kan?? duk cerita sal orang je..."artis"...ni nak cerita tentang zu pening ni....pening pilih tudung yang sesuai untuk baju yang zu baru beli...sebenarnya ni 1st time ada baju warna ni...bila masukkan shawl yang sedia ada dengan baju ni...macam tak masuk dan nampak zu makin tenggelam dengan warna baju ni....zu dah cuba tangkap gambar baju tu..tapi warna tak sama sangat...jadi zu minta bantuan google je...yang ni warna sebijik sama...ala-ala trench coat...

Stylish Trench Coat with Zip darkgreen
Stylish Trench Coat with Zip zip
haha...warna sebijik macam gambar atas ni??? so...ada apa-apa cadangan tak??...apa yang zu rancang nak pakai inner dari AYUNAR....sebab zu dah biasa beli kat dia...bagus kualiti inner dia...KLIK lau zu ambil GOLD + OLIVE GREEN ok tak?? lupa nak bagi tau...kulit zu hitam manis...perlu sangat pendapat lagi untuk shawl...lau ada sapa jual shawl yang cantik-cantik...tak kisah harga berapa...sebab baju ni nak pakai 17hb ni...hehe..nak pergi dating..haha..gatai sungguh...sebab ulangtahun kami dah nak cecah 3tahun sudah...

* gambar header blog ni..zu guna inner tudung dari ayunar la...2 tone...ermm...nak cari shawl plain atau bercorak?? baju plain...ermmm...aduhhh...kenapa la boleh blur sampai macam ni zuuuuu..

8 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

zue..sis x nampak apa yg kamu tulis sbb ada encit nuff di tengah2..alor nak baca jugak..ce letak tepi skit.. ;)

zuneta said...

la....nape lak ada nuff tu?? ermm..mmg dah duduk tepi je ni...sis pakai IE kut??...ok2...jap2..

toyolkiut said...

oh akak..
bab2 fesyen mmg TK x reti la..

zuneta said...

hehe...tak pe TK....hari spesel...tu yg jadi gelabah je...sbb jangkakan baju ni warna coklat gelap...ni beli online ni...dapat2...tgok hijau lumut...tapi suka sangat baju ni...terima je la...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hiks dh ok yang ;)

ermm sis pn xpandai sgt tau..ni just pandangan je la ye..hihi

utk sis kalau kaler yg zu nak choose gold + olive dh ngam dah..
tapi biarla shawl tu bercorak skit sbb baju dh plain kan..baru naik seri dik..kalau x nak gold sbb boleh je nak guna warna hijau terang & kuning sbb baju dh a bit dark kan..

jgn tkt guna warna terang yang..
x kisah la kulit kite cmner pun..
kena berani k..
kalau baju dark..biarla shawl nampak naik skit kan.. ;)

hehehe tp terpulang la pada zu ;)

zuneta said...

wah!!!! sukanya komen sis...baju mmg gelap sangat...ermm...kiranya gold tu ok la kan?? mekasih ye...cadangan yg bernas dan zu suka....

ambrynaa said...

Salam kenal:)
Thanks singgah ShawlCenter..
Suka la baju CandyShop tu.. Tapi macam biasa, cantik kat model x semestinya cantik kat badan kita:)

Untuk cadangan shawl untuk baju hijau lumut ni.. Kalau nak playsave pakai shawl hitam dengan inner yg u suke tu :).. i pun setuju dengan pendpt pinkymomma.. Sbb baju dah plain better shawl bercorak atau shawl yg bertona yg ada sikit kaler hijau lumut.

Good Luck dear:)

Redbloodsnow said...

mini dress tu lawa!