KLIK SINI!!!

Tuesday, March 22, 2011

REZEKI LAGI...DAPAT HADIAH...

Assalammualaikum...lepas subuh terus online ni...sebab kelmarin memang tak online langsung...sebab sibuk buat tempahan kad dari customer untuk zuneta card craft ....berbalik kepada tajuk entry...dah lama oooo zu tak bertuah...ni datang dah aura bertuah ni...hehe...zu dapat header + watermark percuma tau...hadiah dari giveaway yang zu join dari cik ezan ...jadi dah keluar resultnya...ni keputusannya...SINI...ok nanti kita lihat hasil hadiah dari cik ezan ni ye...sesiapa nak order header leh la singgah ke blog cik ezan ni...header tuan blog tu pun...cantikkkkk...sesangat...suka..




Cuba tengok header zu sekarang??? tu pun hadiah dari KAK YONG.. sebab dapat capture no.bertuah...leh singgah blog kak yong juga ye...leh kenal-kenal kan?? pandai juga buat header...selain tu..kak yong ada jual barang-barang lain tau...Kakyong’s shoppe 

SpyHru Coffee – susu kambing dengan spirulina
Lagi sales untuk cloth diaper
Susu Kambing Higoat
Jualan menghabiskan stok untuk Cloth diapers Coolababy printed
apa tunggu lagi??? jom shopping kat kakyong's shoppe ni...berbaloi-baloi...Jika ada yang ingin make-over blog, sila lah jengah sini >> Pakej blog make-over dan Khidmat membuat header, watermark & signature .. 

*mekasih cik ezan ye...suka dapat hadiah...!!! kak yong...zu suka header kak yong sekarang...simple tapi memang nampak sweet sangat ngan tema sekarang kan?? agak-agak kak yong...leh tak zu capture no.bertuah lagi tak?? layak tak?? haha...bagi peluang kat orang lain la ye...!! nape zu teruja bila dapat header percuma...sebab diriku tak pandai nak buat header yang comel-comel cam orang lain...pe zu mampu buat...macam header dua blog bisnes tu je la...


3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tahniah zu!
bestnya menang..
hope i pun leh ikut jejak u nnt ;)
baru je menang 3x hehehe

kakyong said...

tahniah zu...

dapat header + watermark lagi... tahniah

& etrima kasih tolong promo blog kakyong..

klik HB

zuneta said...

hehe...mekasih...rezeki kut...menang header je ni...