KLIK SINI!!!

Tuesday, March 29, 2011

Nak minta pendapat...

Anda pakai chrome atau internet explorer?? zu pakai chrome...jadi...bila zu pergi cyber cafe petang tadi...buka blog zu guna IE...blog zuneta love corner ni nampak serabut sangat...antaranya

1. churp-churp atas tak bergerak
2. nuff kat " ai takkan tengok je" tu ke tengah entry..sungguh menganggu!!!! 
3. Malaysia Giveaway corner & my handmade card...tidak bergerak...dan gambarnya tersusun ke bawah...
4. Box yg zu buat kat footer...pun tidak ada dlam box...dan berselerak gambarnya...

Bila zu buka guna laptop adik...guna IE....elok je...chrome pun ok...

klik untuk lihat lebih jelas


Zu perlu pendapat ni...kenapa ye jadi macam ni??? 
lepas tu...zu ingat blog IFA....dia pun ada sidebar yg bergerak tu...bila zu tengok...elok je blog ifa...alahai..nape ni?? 


3 comments:

tiefazatie said...

owh..teu sbb lmbt loading tue sis..tenet slow bebenor kot..tue jd gitu..hihi

zuneta said...

tapi dah refresh...duk jadi macam tu jgk,lau buka chrome..elok pulak dah...lau mmg jadi cam tu..nak delete je segala bnda gerak2 tu...mekasih ifa...

kakyong said...

kakyong guna chrome & mozila... 2-2 jalan ikut suka bila nak guna... tp bila BW kakyong guna mozila FF sebab suka skodeng rank alexa blog org... ekekke..


IE memang hampeh sikit lah... tu pasal tak guna IE...