KLIK SINI!!!

Tuesday, March 15, 2011

ANDA PERLU JUMPA DOKTOR!!

Tadi singgah dekat blog PINKY MOMMA...
tuan punya blog...memang la sweet sangat...dah bersuami pun & anak yg tomei..jangan ganggu ye??
zu selalu juga la pergi jalan-jalan kat blog sis ni, tambah-tambah lau sis ada wat entry bab- bab bersolek...laju je komen..ala..baru je jadi follower blog sis ni  sebab join contest sis diya ni sis tak perasan zu kut.....jadi zu dapat info ni...dari sis diya la..thanks sis

Berbalik kepada tajuk entry kita ni, anda wajib jumpa doktor...bukan esok lusa...tapi sekarang...kenapa??
anda perlu check sama ada link anda bebas dari sebarang ancaman makhlus halus yang canggih tu..

nak jumpa doktor tu??

untuk link blog zu ni...dan blog bisnes...selamat untuk anda layari tanpa rasa was-was lagi...

ni keputusannya...yey...
ni blog ni
ni blog "zuneta card craft"

ni blog "zircon online shopping"

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hehehe terharu!
trimas sudi singgah..akak dh jejak kamu..

eppy blogging yang =)

kakyong said...

nak try jugak lah...

mana tau byk pulak cacing dlm lappy ni...

zue,
aci cuba try add sekali lagi kakyong72.blogspot.com tu... sepatutnya boleh., kecuali masa tu line slow @ blogger ade masalah..