KLIK SINI!!!

Monday, March 28, 2011

MENANG GIVEAWAY LAGI...

Syukur...ada aura kemenangan lagi ni...ingat lagi tak giveaway dari sis balqis?? tak ingat...tengok kat sini...KLIK ...dah tengok hasil kreatif dan merepek yg zu buat??? zu dapat tempat pertama ye...best...suka sangat..entry buat dalam semalam je...duk fikir nak buat macam mana la nak pikat hati sis qis ni...satu entry...satu entry zu jalan kat blog sis qis...sampai habis entry la zu tengok...baru dapat idea...jadi tu la hasilnya...sapa tak kenal sis qis lagi...dan ingin kenal...jangan terkejut sudah la ye lau tengok sis qis ni...sis ada  aset paling mahal...iaitu muncungnya...sis qis kata tu muncung itik...haha...

Jika tak percaya...boleh tengok gambar sis qis...semuanya mesti ada muncung itik...tapi tengok en.hubby..serius je..takut aih...garang ye?? Semoga sis qis & en.hubby...bahagia di dunia dan akhirat...jangan lupa "my baby" ye?? dimurahkan rezeki dari segala aspek...

Gelang di tangan amatlah mahal,
Beli satu percuma tiga.
Muncungnya aset termahal,
Memikat en.hubby tak terhingga.

Zu tak tau apa hadiah yang zu dapat untuk kemenangan ni...saja tak nak tanya sis qis...biar surprise sikit..best la sikit...jom ke blog sis balqis...KLIK

untuk tengok senarai pemenang lain?? KLIK

* zu sibuk minggu ni ye...sape yg tag tuk GA...nnti zu akan join ye?? 

4 comments:

genkconer said...

tahniah zu...hehehe dari genk&cik purple :)
zu,nak tnya ne..mcm na zu wat slide malaysia giveaway corner?

Cik Yana said...

Tahniah! cik Yana tak pernah bertuah bab GA ni. Hahaha~

Entry terkini: Tulis Nota dan Dapat LipIce Percuma!!! :)

Puteri Qis Balqis said...

Dear:huhuhu..nanti sis pos hadiah ek..

kakyong said...

tahniah Zu...

kakyong nak kick off new GA yg Zu nak sponsor tu by mid April.. okay kan...?! ;)