KLIK SINI!!!

Wednesday, September 21, 2011

Bercinta : Lelaki Lebih Muda


Bercinta dengan lelaki muda...ohhh tidak!! Pernah ke?? 
Cinta tak kenal usia...orang kata cinta itu buta...
Ni kenapa tetiba entry tentang cinta ni...ehem..ehem...terdetik kejap je hati gataiii ni...

Jejaka : Awak nama pe ye?? Macam pernah jumpa je sebelum ni
Gadis : Nama saya?? Zu...nape?? { muka garang sikit...ye ke pernah jumpa?? tak de ayat lain ke??}
Jejaka : ooo..saya erwan { bukan nama sebenar }
Umur berapa ni?? {tersengih2 sambil merapikan janggut seciputnya}
Gadis : eee...tanya umur lak dia ni, cer teka..cer teka { ni la kebiasaan zu, bila orang tanya umur...zu suruh diorang teka }
Jejaka : 23 @ 24 kan?? betul tak?? { Sengih lagiii , tapi leh tahan juga hensemnya..haha}
Gadis :  hahaha...salah..salah { nak gelak ni...rasa boleh guling2 dan tergolek2 depan dia...tapi control ayu lagi}
Jejaka : Salah ke...?? habis?? { tak senyum dah muka dia, berkerut macam limau }
Gadis : 26 tahun...jadi?? 
Jejaka : kena panggil akak la ni?? { dia lak tergelak2...rasa macam nak bagi tendangan hikmat je}
Gadis : Panggil la akak lau berani...{ pilih je,,,nak kena cubit, lempang, penampar...dsbnya}

* kesudahannya apa ye?? hehe...rahsia....takkan cepat sangat nak bagi green light kan?? ehemmm...apakah?? bagaimana??




3 comments:

kakyong said...

Zu,
kalo dah jodoh tak kemana.. suami kakyong pun muda 3 tahun dr kakyong.. tp kami tak bercinta pun.. :p

zuneta said...

ye ke kak yong....bercinta lepas khwin la ni??

Redbloodsnow said...

pssttt...zie pernah. tu dillah tu, kan dia muda dr zie. tp setaun je la...kehkehkeh :D