KLIK SINI!!!

Tuesday, October 4, 2011

Lega Sudah Selesai Semuanya....


Ingatkan entry INI, akhirnya dah selesai semua...memang masa pergi PICC tak sesat, ikut sign board je kan...tapi masa nak pergi ambil adik kat cheras...huhuhu..SESAT!! Padahal dah pergi dua kali kesana...tapi sesat lagi....

Ramai sangat orang...zu memang dah penat sangat, semalaman tak tidur...habis kelas terus gerak ke KL...ni dalam PICC ye...


Ni la budak yang konvo tuuuu....dalam tandas pun jadi nak posing...haha...

Ni my mom...comel tak?? hehe...baju my mom dengan ayah..sedondon tau...gambar ayah zu tak letak sini, nak letak kat facebook je...ayah zu kan pemalu...hehe...


Muka ada senyum....ye la senyummmmm....lepas tu masam mencuka je...penat teramat sangat dan akhirnya...jatuh demam masa dekat PICC juga...tinggal virus lagi kat PICC tu...hehe. 1st TIME pakai tudung MERAH biji saga....ok ke?? 


*gambar selebihnya, dengan bunga2...dsbynya...semua dalam facebook...hehe...


2 comments:

Redbloodsnow said...

ooo tu ek dia dak yg konvo tu ek..hehehe. btw yunk, u look beautiful in "my colour" hehehe..ailike!

Edy Zaidi said...

xpernah masuk picc...stakat lalu je