KLIK SINI!!!

Thursday, October 6, 2011

LAGU : Jangan Lupa Namaku { Pompa Bensin }

Kali ni entry agak basi, tapi entry untuk zu je, jangan baca la.....hehe...Tapi sebabkan zu malas nak download,malas nak pergi youtube selalu...jadi zu nak sumbatkan video dan lirik lagu Jangan Lupa Namaku dari Pompa Bensin dalam blog zu ni...untuk simpanan zu...tak salahkan?? 





JANGAN LUPA NAMAKU

Walau aku tidak bersamamu

Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada disisi mu
Jangan engkau lupakan namaku
Kerana…

Aku mengingati mu
Kerana…
Aku mencintaimu…
Andai aku

Bisa bertemu mu
Dengan senyum ku tadah syukur ku
Andai aku bisa menyentuhmu
Air mata pasti deras gugur
Kerana…

Aku merindui mu
Kerana aku 

Sentiasa menyintaimu oh sepenuh hati
Walau kamu

Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati
Jangan aku terus kau lupakan
Kerana aku

Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh sepenuh hati…

Andai aku bisa memelukmu

Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati
Kerana…

Aku merindui mu
Hmmm…Kerana aku sentiasa menyintaimu……



credit : SINI


* percaya atau tak?? dalam laptop zu, zu tak de save sebarang LAGU, VIDEO dsbnya...apa yang ada...hanya word dan gambar...


2 comments:

Redbloodsnow said...

tak pernah dgr lagu ni..hehe

soooooour said...

group mana ni zu???