KLIK SINI!!!

Wednesday, February 9, 2011

NATURACTOR FOUNDATION..

Sejak zu terjumpa produk ni..teringin lak nak beli...zu jumpa pun kat salah satu blog make up...mak andam kut, xingat lak pe blog dia...dia guna ni...tapi bila google...produk ni original dari JAPAN...tapi ada jgk dari CHINA...yang pening sekarang...mana satu yang original ye?? harga plak...bila zu google...paling tinggi zu jumpa RM60 LEBIH...paling murah...RM40...dan baru tadi terjumpa yang paling murah RM25...ishhhh...original ke tak ni?? dah murah sangat..jadi was-was plak nak order kan??? tapi bila zu kodek2 lagi dekat kawan2...alahai...ketinggalan dah rupanya zu ni...diorang dah pakai lama dah produk ni...& memang hasilnya menakjubkan...tapi original ke??? macam mana nak beza ori atau tiruan...hahaha...nak jugak satu...yang original??? ada x?? bak satu...

Naturactor merupakan keluaran Meiko, daripada Jepun - bedak yang berasaskan tumbuhan organik. Ia mengandungi ekstrak bunga sakura. Bunga sakura merupakan bunga yang boleh memberi kebaikan kepada kulit kita. Antaranya adalah :
  1. Membantu kulit menjadi lebih lembut
  2. Membantu menghidratkan kulit
  3. Mengurangkan masalah kulit ( Sesuai unttuk kulit berjerawat)

KELEBIHAN NATURACTOR???

- Anti kilauan/tidak berminyak-100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam
- Ringan & lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakai foundation
- Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi
- Senang digunakan, cepat & yang penting tidak melekit
- Tahan sehingga 12 jam
- Tidak menutup pori-pori
- Digunakan oleh makeup artis professional
 & mak andam
-Kulit terasa ringan, tidak melekit & kelihatan gebu!
-Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan,photoshoot dll

petikan dari : REDARIES


1 comments:

vanilla strawberi said...

hehee, sama la zue . .org pon macam 2 jgk . paling mahal jmpe dlm rm60 lebey . .tp ble godek2 lagi jmpe rm25 , pergggh murah kot tp musykil la . . xtaw dia ori ke x , tny dekat owner dia of cos la dorg ckp ori kan. . hurm, confuse d snie