KLIK SINI!!!

Tuesday, August 2, 2011

Menghargai Pengomen Tegar Zuneta


Setakat ni...ni orang yang suka singgah dan boleh di gelar si murai la kut...ramah tu...hehe...
Zu ada sesuatu untuk dua orang pengomen tegar dekat blog zu...

 


Untuk dua orang ni..zu dah inform dari bulan lepas lagi...ada HADIAH untuk anda!!!!
Terima Kasih selalu singgah dan balas kunjungan zu ye...kepada Tok Wan sour, pinky momma dan edy...T.kasih ye..
Sangat terharu dan menghargai...Kepada follower zu yang lain...T.kasih jadi follower kepada Blog yang tak seberapa ni....



9 comments:

nadiaazira said...

seronok kan ada pembaca setia...hehehe...macam mana zu track comment tu???

::NureeN:: said...

tahniah...
best ni dpt adiah..

zuneta said...

@ nadia - sng je jap g zu p blog nadia dan gtau ye...

@ nureen - hehe...ye2...best2..

iPai said...

banyak gila 138 .. gila hebat !!

terima kasih datang ke blog saya, zuneta .. awak minat paper craft juga ke ?

zuneta said...

@ ipai - hehe..banyak eik?? kenal2 ngan zie la...ramah tu..!! Zu minat paper craft...nape ye??

soooooour said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaa....nak hadiah gak!=,=

zuneta said...

aik...tok wan dtg akhirnya...ala, ciannya nak hadiah jgk ye?? tu dah femes tu..kira hadiah la tu....hehe...nnti2 la ye...zu ambil top 5 pulak...

Redbloodsnow said...

whoaa! teruja zie tgk amount comments zie tu yunk. rupanya byk gak ek..hehehe.

psstt...thanks yunk for the gift. Tak sabar nk tgk hasil tgn zu taw. definitely akan zie letak kat opis...hikss

zuneta said...

hehe...mekasih zie selalu singgah sini...uishh..tak sabar lak dia...