KLIK SINI!!!

Friday, June 3, 2011

Suka la... NORA ELENA EPISOD 16


Hehehe...hahaha...kenapa zu sengih-sengih ni...hehe...
Sebab episod 16 ni { INI BUKAN REVIEW}
Sekadar apa yang zu suka ajerrrr
...Nora Elena dah mula sedar dan mula cair dengan husband dia...Seth Tan...
Cair juga rupanya...apa tak nya...Nora marah ke..Nora buat macam-macam...tapi SETH masih cool je...
" saya terima je"

Mari kita lihat sikit scene Nora sedar tu.....




Scene lepas ni...pun best.hahaha..dan suka scena Seth letak bunga dekat bonet kereta...Nora punya la marah sebab seth tak tunai janji...hehe...ecehhh..marahhhh konon...kemudian senyummmm je....



Nak download drama nora elena dari episod 1 - 16??



1 comments:

Redbloodsnow said...

lom pernah lg tgk citer ni. ramai yg kata best kan :D