KLIK SINI!!!

Tuesday, May 31, 2011

Asmara 2 dan Nora Elena

asmara 2, download episod, tv3

Masih tak sihat...semua entry hari ni...autopublish je...tapi entry ni je...rasa nak menaip...
Cuma nak ingatkan....ASMARA 2 episod akhir malam ni...jadi jangan lupa ye...kepada siapa yang minat la...
Lau tak minat....tak yah la pening-pening baca entry zu ni...

Jadi kita tunggu kesudahan episod 13 malam ni...sikit je episod dia...tak de la meleret-leret sangat cerita dia...cuma plot asmara 2...agak mendatar...tak leh lawan Nora Elena...hehe...nak selit juga tu nora elena...

credit: SINI

Nora Elena...huhu...serius...selepas kahwin agak kelakar bagi zu....
scene seth kena gosok punggung belanga...scene nak tidur pun kelakar...nakal la seth ni...
Ayat seth...perghhh...cair...tapi Nora takkan cair...zu sorang je cair...
Cerita ni pun...lau tak silap 23 episod je kut...lau salah tolong perbetulkan...

Siapa nak download cerita asmara 2 dari episod 1-13...{SINI}
Siapa nak download cerita Nora Elena...{SINI}

Lau jenis malas nak download, macam zu ni...malas gilerrr...pergi je http://www.tonton.com.my/ ...tapi kena daftar dulu ye...tak susah...senang je...

* zu layan cerita episod yang sikit je...lau panjang dan meleret-leret sangat...serius...malas nak tengok...lau cerita tu nak menyampaikan ilmu pengetahuan yang berguna, ilmu agama ke...100 episod pun zu boleh tengok...tapi lau drama tentang korporat,cinta,berebut harta....lau episod banyak sangat...tak layan dah....

1 comments:

PEREKA CERITA said...

thank akak letak link saya dalam blog ni :)